Fazenda Boa Vista House

From a child’s dream form, the use of the nine square grid and a ludic form, the designers created an idealistic home. The program requested that a lot of transparency was applied on the project and integrated it the ground floor recreational zone to the social area of the house. The upper floor was design to give the kids couple’s a covered and safe play area adjacent to their room and a quiet place to the couple’s relax. Brick, concrete and glass are the main construction material, local stones, wood make the main finishes, with an overlapping shingles roof system finished underneath with wood planks.  The landscape suggests a staggering of small bushes near home to tall plants closer to site lines. Year: 2020, Porto Feliz-SP. Images: Everton Ferreira

Apartment 108

Is it possible to have comfort and stylish so in just 57 m²? This project proves that it is! A small apartment, with reduced measurements did not prevent us from making a comfortable, functional and full of good design ideas. The living space and the main kitchen counter is the center of the apartment, connecting living and cooking as the main protagonist. Inspired in the small apartments of West Village, timeless materials come together with the brick wall to create a cozy and relaxed area. To this more cosmopolitan front, we add a strong color (blue) and Brazilian decorative tiles, bringing a little of the local culture to the project. Year: 2019, São Paulo. Images: Marco Antônio

Apartment 960

The young couple was looking for a more current and open home to receive friends. The removal of walls, the large kitchen counter and the versatility of the room make it possible to receive and live with the large family, study, work or just watch TV or play video games. The room received special attention, at the request of the hostess, making it possible to expand the closets and accommodate the couple's other pastimes.

Country house 85

In this country house, the construction of a swimming pool, together with sauna and bathroom, has created a focal point to the valley around the property. A wooden deck unifies a large area for entertainment around the pool. In the house, the neutral palette makes the ambiance elegant and charming, while highlighting the breath-taking view from the Windows.

Apartment 59

Integrate large spaces and maintaining a relaxed and casual atmosphere was the owners' desire. Color was a fundamental element to give personality to all spaces, as well as the main millwork on the living room that occupies a prominent place in giving the feeling of movement to the space. The existence of many windows and the constant presence of natural light made us prefer less textures, which left the environment filled with light.

Apartment 588

In this penthouse, the client wanted to integrate the living area and the kitchen, and take advantage of the terrace, which was only accessible through the bedrooms, for social events. A new layout allowed the creation of an ample social space, with the dining room taking a central role, and two large in-suite bedrooms. Year: 2017, São Paulo

Apartment 95

In this apartment, a large dining table has the prominent place in the living room. The wallpaper helps to integrate the spaces, creating the feeling that the apartment is wider. We opted for discreet and sober finishes, highlighting with straight lines furniture and the contemporaneity look of space.