Zwift

Commercial Project

The space was designed to host the new headquarters of Zwift in Brazil in Ipanema, City of Rio de Janeiro. As the building slabs is of reduced size and complex engineering, it was the main point of discussion, since the designer did not want to leave aside the concept of the project. The participation of the whole team was fundamental to give the starting point to the project. The engaging of the group and team spirit brought the based of design: Connected: Together; a slogan that was translated into architecture. Industrial materials mixed with movement inspired team, lead the designers to create an accentuated curve on the ceiling breaking the rectilinear plans predominantly on building. The integration of spaces and the connections of different materials, in a mix of forms, sensations and emotions. Year: 2020, Rio de Janeiro. Images: Felipe Molina